Munkáink

Minden új projekthez izgalommal látunk hozzá, hiszen mi sem mindig tudjuk előre, hogy mi sül ki belőle a végén. Rengeteget tanulunk minden egyes megbízás során, amit a későbbiekben fel tudunk használni ahhoz, hogy még jobbá váljunk.
Nézd meg referenciáinkat!

Tomi Konténer

A Tomi Konténer egy építési vállalat. A projekt magába foglalt egy komplett rebrandelést és az így megkapott új arculat alapján pedig honlapkészítést és üzemeltetést. Ez egy érdekes projekt volt számunkra, hiszen egy modern indusztriális vonalon haladtunk, amit nagyon szeretünk a csapatunkban.

UKH.

Az UniversalKraft Hungary egy munkaközvetítő cég és honlapjukat funkcionalitásában is így kellett megtervezni. Ez egy komplex projekt volt a részünkről, hiszen mind arculattervezési, mind honlaptervezési és üzemeltetési feladatokat is elvégeztünk ügyfelünk számára.

My Pet Photo

A My Pet Photo mögött egy kedves nő áll, akihez nagyon közel állnak az állatok. A projekt neve árulkodó, hiszen állatok fotózásával foglalkozik. Az ügyfél részére arculattervezést és honlapkészítést, üzemeltetést végeztünk. A brand megalkotása során inkább egy klasszikusabb, vintage irányt választottunk. A csapatban nagy sikere volt ennek a munkának, hiszen rá voltunk kényszerülve, hogy napokig cuki pofikat nézegessünk.